SWINGTRADING RESULTAT – Avkastning 2013-2018

Resultat för swingtrades som vi tar i vår tradingtjänst.

Resultat – Swingtrading Svenska aktier – strategi test
Resultat – Swingtrading USA aktier – strategi test
Liveresultat från Swingtrading i USA


Liveresultat från Swingtrading på Samuelssons Rapport.

Resultat för år 2018Rapportering tillbaka till ”gamla” formatet. Resultat fram tills nystart i maj 2018. USA-swing resp Svensk-swing.
Resultat för år 2017
Resultat för år 2016
Resultat för år 2015
Resultat för år 2014
Resultat för år 2013.

♥ OBS – HUR KAN MAN VETA ATT TRADINGEN FUNGERAR?

Beviset för att det fungerar hittar du framförallt här. Vår USA-strategi handlas på ett amerikanskt företags sida där det finns över 10000 strategier Min swingtradingstrategi har funnits i topp i många år. Hur mycket någon än skulle vilja fuska så är det omöjligt pga att det är livetrading hela tiden. Man kan dessutom autohandla signalerna. Avkastningen går inte att ändra helt enkelt utan att det skulle uppstå en massa protester bland medlemmar. Det är därför som jag har min strategi på denna sida för att bevisa att vår trading fungerar. Även de andra strategiernas resultat stämmer EXAKT på grund av samma princip. Hur kan man veta det? Samuelssons Rapport har som sagt många medlemmar som tar våra trades. Hade resultaten du hittar bland annat här och här inte stämt överens med våra medlemmars resultat så hade dom meddelat oss direkt. Vilket dom också gör ibland och vi får korrigera.

Hur många av de tjänster som finns i Sverige idag kan visa liknande bevis? I livetrading alltså? Med historik är det lätt att fuska, glöm inte det.